Keuken op maat

Deskundig advies bij de aankoop van uw keuken op maat

Bij het samenstellen van uw luxe keuken op maat nemen onze kundige vakmensen u bij de hand in het keuzeproces. Wij nemen de tijd om écht te luisteren naar uw wensen en bieden u een persoonlijk advies dat optimaal aansluit bij uw behoeftes. Elke keuken maken wij als handgemaakte keuken. Op onze website vindt u een greep van onze luxe keukens.

De keuken van uw leven is een maatwerk keuken

Handgemaakte houten keukens zijn niet voor iedereen weggelegd. Een exclusieve keuken is een kostbaar meubel in uw huis, en bovendien een weerspiegeling van uw persoonlijkheid.

Wij nemen onze ambacht dan ook zeer serieus; wij ontwerpen, maken en monteren niet alleen uw op maat gemaakte keuken. Met onze keukens vervullen wij tevens uw droom op het gebied van interieur. De keuken van uw leven is een maatwerk keuken.

P&B vertolkt met haar maatwerk keukens wensen naar design

Misschien weet u exact hoe uw maatwerk keuken eruit moet komen te zien? Of zag u ergens een design keuken of houten keuken die ter inspiratie mag dienen? Wij horen graag wat uw verwachtingen zijn, hoe uw leefstijl is en aan welk budget u denkt. In een persoonlijk gesprek nemen we alles met u door.

Van mogelijke materiaalsoorten tot gewenste kleuren, extra opties in apparatuur, typen afwerking, gewenste afmetingen en veel meer. Ons streven is om de wensen voor uw nieuwe keuken optimaal te vertolken naar uw ideale keuken op maat.

De vele voordelen van handgemaakte keukens

Keukens op maat kunnen perfect afgestemd worden op de wensen van de gebruiker. De voordelen van een maatwerk keuken zijn dan ook legio. Denk eens aan de ideale hoogte van uw keukenblad, of een keuken die uit hetzelfde (eiken) hout is vervaardigd als de rest van uw interieur. Ook schuine wanden zijn geen probleem.

Met een op maat gemaakte keuken is uw culinaire domein exact zoals u dat wenst en zal het u qua gebruik, levensduur en afmetingen exceptioneel comfort bieden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze handgemaakte keukens neem dan gerust contact op en indien gewenst maken we een afspraak.

Beleef de maatwerk mix van P&B Interieurbouw: kwaliteit, functionaliteit, sfeer en comfort.

Bel gelijk 06 41854172 | Projecten