Houten keuken

Houten keuken op maat, bijzonder natuurlijk

Dankzij de lange levensduur en hun tijdloze uiterlijk zijn houten keukens op maat al decennialang ontzettend populair. Een houten keuken is bijzonder veelzijdig en kan met diverse materialen gecombineerd worden. Hout is dan ook de ideale basis voor een luxe keuken op maat of bijvoorbeeld landelijke keuken. Een op maat gemaakte massief houten keuken geeft een warme sfeer.

Combinaties van echt hout met beton, een houten keuken met hoogglans afwerking, een houten werkblad, een houten keuken met bijpassende houten kastenwand of een nieuwe keuken met een strak kookeiland; elke combinatie is de juiste, zo lang die past bij uw persoonlijkheid.

High end afwerking en topkwaliteit eiken houten keukens op maat

De houten keukens op maat van P&B Interieurbouw zijn vervaardigd uit topkwaliteit hout. Onze ambachtslieden werken tot op de millimeter nauwkeurig.

Vakmensen zijn het, die kwaliteit, functionaliteit, sfeer en comfort als een éénpansgerecht serveren. Een greep uit onze keukens vindt u op onze website. Onze massief houten keukens op maat zijn culinaire kameraden voor het leven.

Houten keuken kopen? P&B is de tolk tussen wens en creatie.

Bij het samenstellen van uw volledig houten keuken op maat of keuken met houtlook begeleiden onze keukenspecialisten u bij elke stap in het keuzeproces. Onze adviseurs inventariseren waar u naar op zoek bent. Wij streven ernaar uw wensen, uw karakter en uw lifestyle te doorgronden.

Vanuit die mix ontwerpen en maken wij uw houten droomkeuken die perfect past bij uw manier van leven en uw persoonlijke stijl; rustiek, elegant, strak, of robuust.

Beleef de maatwerk mix van P&B Interieurbouw: kwaliteit, functionaliteit, sfeer en comfort.

Bel gelijk 06 41854172 | Projecten