Eiken keuken

Een eiken houten keuken is een meubel met een verhaal

Massief hout is hét materiaal dat als basis kan dienen voor diverse stijlen. Bovendien is het een natuurproduct en zorgt een eiken houten keuken voor huiselijkheid en ‘leven’ in uw interieur.

Omdat elke partij eiken hout anders is, is uw handgemaakte eiken keuken altijd een uniek meubelstuk. Een meubelstuk met een verhaal, úw verhaal. Op onze website vindt u vele voorbeelden van onze keukens.

Handgemaakte eiken keukens - van landelijk tot industrieel

Met eiken houten keukens kunt u eindeloos combineren. Afhankelijk van de apparatuur en overige materialen die u kiest, creëert u de meest uiteenlopende keukenstijlen voor handgemaakte houten keukens. Ronde afwerkingen gemixt met natuurlijk materiaal resulteren in een landelijke eiken keuken; een eikenhouten keuken met een landelijke uitstraling.

Met een strak zwart of antraciet keukenblad en robuuste afwerkingen stelt u een stoere en industriële eiken keuken samen. Eiken houten keukens zijn tevens zeer geschikt om te combineren met strakke hoogglans kasten of modern keukenapparatuur, maar geven zelfs met minimale extra’s een warme en knusse twist aan uw interieur.

P&B is uw tolk tussen wens en creatie

Wellicht heeft u het ideale plaatje van uw eiken houten keuken al in uw hoofd? Of misschien mag een bestaande handgemaakte keuken ter inspiratie dienen. Wij bespreken tot in detail de wensen voor uw nieuwe keuken, maar horen net zo graag wat uw verwachtingen zijn, hoe uw leefstijl is en aan welk prijskaartje u denkt.

 

De liefde van onze medewerkers voor het vak gaat verder dan slechts meubelmaken. In onze eigen werkplaats maken wij iedere keuken uniek. Wij helpen mensen hun droom te verwezenlijken: het ontwerpen en creëren van een luxe keuken op maat.

Beleef de maatwerk mix van P&B Interieurbouw: kwaliteit, functionaliteit, sfeer en comfort.

Bel gelijk 06 41854172 | Projecten